banner HORECA.png

RECRUTARE PERSONAL ASIATIC IN HORECA

 

Recrutarea de muncitori asiatici in HoReCa a devenit solutia ideala pentru domeniul turistic avand in vedere  lipsa oamenilor experimentati si bine pregatiti.

 

Muncitorii asiatici reprezinta solutia ideala a problemei deficitului de personal pentru companiile din domeniul hotelier, al restaurantelor si cafenelelor. Astfel sunt eliminate aspecte neplacute precum productivitatea scazuta sau fluctuatiile de personal.

 

Astfel, in procesul de angajare ne asiguram ca fiecare candidat se incadreaza perfect în cultura companiei si ca i se potriveste profesia specifica domeniului. Pentru a face fata acestor provocari, ne axam pe recrutarea personalului din Asia si aplicam cele mai moderne metode de recrutare si plasare a fortei de munca.

 

Toti muncitorii asiatici in domeniul HoReCa sunt testati in cadrul probelor practice prin intermediul inregistrarilor video pe care agentia noastra vi le va pune la dispozitie. Intreg procesul de recrutare al muncitorilor asiatiaci in HoReCa este transparent si rapid astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de cei mai buni candidati.

 

Locurile de munca din industria HoReCa sunt din ce in ce mai variate si anume:

muncitori-horeca.png

Daca va doriti un numar mai mare de angajati, ne puteti insoti in tara de origine pentru a-i selecta personal.