despre noi.png

One Step Recruitment SRL provine dintr-o agentie cu peste 15 ani de experienta in recrutarea internationala si a fost infiintata ca solutie pentru criza fortei de munca din Romania. Suntem o agentie de recrutare si plasare personal in mai multe domenii de activitate.

Echipa noastra este formata din profesionisti cu o bogata experienta in identificarea omului potrivit la locul potrivit. Astfel, One Step Recruitment reprezinta o oportunitate pentru toate companiile romanesti care isi doresc angajati loiali si educati intr-un sistem care respecta omul si meseria sa.

Recrutarile se fac din Nepal, Sri Lanka, India și alte piețe emergente in urmatoarele domenii de activitate: constructii, HoReCa, agricultura, productie, curatenie, menaj, asistenta sociala, sectorul auto,etc.

 
Laptop

In portofoliul nostru se afla proiecte finalizate cu succes pentru companii ce activeaza in industria hoteliera si a restaurantelor, agricultura, logistica, ferme de animale, constructii, piscicultura, spalatori auto, etc.

Oferim servicii complete de recrutare forta de munca din Asia, incepand de la identificarea nevoilor de personal ale firmei dumneavoastra, obtinerea autorizatiilor de munca de la Oficiul de Imigrari, obtinerea permiselor de sedere  si pana la asistenta oferita dupa sosirea lucratorilor straini in Romania.