banner CONSTRUCTII.png

RECRUTARE PERSONAL ASIATIC IN CONSTRUCTII

Domeniul constructiilor este cu siguranta unul dintre cele mai dezvoltate din Romania, insa apar probleme atunci cand trebuie gasiti muncitori experimentati. Noi venim in ajutorul companiei tale oferind posibilitatea de a angaja personal din Asia care sa satisfaca nevoia fortei de munca in domeniul constructiilor.

Tinand cont de plecarea masiva a personalului activ din Romania, avem nevoie mai mult ca oricând de suplinirea acestui deficit.

 

Spiritul de echipa, rezistenta si meticulozitatea sunt cateva dintre calitatile care ii recomanda pentru domeniul constructiilor.

Personalul asiatic ofera seriozitate, productivitate crescuta si disponibilitate pentru ore suplimentare fiind obisnuiti cu un program de minim 10 ore/zi, 6 zile/saptamana.

Muncitorii calificati din Asia isi petrec timp suficient in scoli de pregatire profesionala. Din aceasta categorie fac parte:

 

muncitori-constructii-v2.png

Desi sunt deosebit de apreciate diplomele, studiile si toate calificarile, persoanele necalificate au un rol important in cadrul oricarei companii, intrucat ele sunt cele care pot contribui semnificativ la succesul acestora.

 

Pentru a ne asigura ca va punem dispozitie cei mai pregatiti candidati, selectia noastra se bazeaza pe organizarea unor probe practice. Daca va doriti un numar mai mare de angajati, ne puteti insoti in tara de origine pentru a-i selecta personal.