CONSILIERE

minimalist-facebook-cover-maker-for-an-u

One Step Recruitment este alaturi de compania dumneavoastra cu sfaturi profesioniste privind analiza domeniului de activitate al companiei, necesarul de personal, gradul de calificare cerut si rezolvarea problemelor de personal venite de la specialisti cu o vasta experienta in recrutarea si plasarea fortei de munca pe piata din Romania. Pe intreaga durata a contractului incheiat cu One Step Recruitment veti beneficia de sfaturi si informatii up-to-date.

Mai mult decat atat, viitorii dumneavoastra angajati straini veniti in Romania prin intermediul One Step Recruitment beneficiaza de intreg suportul nostru pentru o foarte buna integrare in societatea romaneasca si in mediul de lucru in care activeaza.

 
Meeting Between Colleagues
Discussing the Numbers

Consiliem companii mari, medii si mici din toate sectoarele de industrie. Toate procesele de recrutare personal asiatic se vor derula conform unor proceduri stabilite impreuna cu angajatorii, astfel incat acestia vor fi mereu la curent cu intreaga activitate.

Specializarea noastră se bazeaza pe marea parte a industriilor / domeniilor, inclusiv industria hoteliera, restaurante, patiserie, agricultura, zootehnie, constructii, industria textila, transport și auto, curatenie / menaj, reciclare deseuri, ingrijire, bone interne.

 

PENTRU MAI MULTE INFORMATII, VA RUGAM SA NE CONTACTATI