banner asistenta.png

RECRUTARE PERSONAL ASIATIC IN ASISTENTA SOCIALA

 

Selectam doar personal astiatic instruit in centre de pregatire profesionala, iar acest aspect ne ajuta in construirea unor relatii pe termen lung cu clientii nostri.

 

Personalul din Asia va asigura ingrijire corporala, alimentatie, hidratare, supraveghere, bone nepal si igiena pentru persoana ingrijita. Pentru ca persoanele cu probleme de sanatate au nevoie de o atentie speciala, ne asiguram intotdeauna ca selectam cei mai buni candidati. Asiaticele sunt atente, loiale si responsabile, ceea ce le recomanda pentru acest domeniu.

 

Bonele din Asia sunt deja prezente in Romania de multi ani. Experienta lor si calitatile in acest domeniu le recomanda ca fiind cele mai potrivite. Atente la detalii, calde si empatice, vorbitoare de limba engleza si cu pregatire profesionala in tara de origine, aveti posibilitatea sa va bucurati de bone de incredere, care vor asigura confort fizic si psihic copiilor dumneavoastra.

 

Fiind un domeniu sensibil si delicat, suntem extrem de atenti în procesul de recrutare pentru a ne asigura ca va prezentam cele mai bune candidate, selectia noastra bazandu-se pe organizarea unor probe practice.

Daca va doriti un numar mai mare de angajati, ne puteti insoti in tara de origine pentru a-i selecta personal.