banner agricultura.png

RECRUTARE PERSONAL ASIATIC IN AGRICULTURA

 

Tarile asiatice din care selectam muncitori au economia in curs de dezvoltare, ceea ce inseamna ca se bazeaza in mare parte pe agricultura. Din acest motiv recrutarea de personal asiatic in agricultura este foarte potrivita.

 

One Step Recruitment este o agentie specializata in recrutare personal asiatic in agricultura. In ultimii ani, Romania a inregistrat o pierdere in masa a muncitorilor din domeniul agriculturii, motiv pentru care ne-am orientat spre recrutarea internationala.

 

One Step Recruitment recruteaza forta de munca asiatica pentru fabrici si alte firme din domeniul agriculturii, silviculturii si zootehniei. Cel mai important aspect este acela ca muncitorii din Asia ajung in Romania determinati de a munci o perioada indelungata ceea ce ofera o buna stabilitate viitorului angajator.

muncitori-agricultura.png

Pentru a ne asigura ca va punem dispozitie cei mai pregatiti candidati, selectia noastra se bazeaza pe organizarea unor probe practice. Daca va doriti un numar mai mare de angajati, ne puteti insoti in tara de origine pentru a-i selecta personal.